‘Zon Zoekt Dak 2’ start januari 2013

‘Zon Zoekt Dak 2’ start januari 2013

De nieuwe actie van Natuur & Milieu zal begin januari starten en gaat twee maanden (januari en februari) duren. Woordvoerder Olof van der Gaag bevestigt tegenover Energiebusiness dat de PV-pakketten en de prijzen anders zullen zijn. Van der Gaag: “We bieden ze aan tegen lagere prijzen dan de eerste actie”.

Andere leverancier

Nu Solar Living uitstel van betaling heeft moeten aanvragen, moest er naarstig naar een nieuwe leverancier gezocht worden. Natuur & Milieu heeft inmiddels een contract getekend met een nieuwe leverancier. De naam wordt bekend gemaakt tijdens de lancering van de actie begin januari. Het is onbekend of de leverancier uit Nederland komt.

Bereik

Met de eerste actie ‘Zon Zoekt Dak’ bracht Natuur & Milieu en de ASN Bank bijna achttienduizend zonnepanelen bij 2.200 consumenten aan de man. Destijds meldde de ASN Bank dat door de actie het percentage zonnestroom in Nederland met 4,3 procent is toegenomen. De ambities zijn wederom hoog. Van der Gaag: “We willen meer dan tweeduizend consumenten bereiken met de actie”.