Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016 met thema ‘Energie’

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016 met thema ‘Energie’
PARTNERBIJDRAGE

De Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer is de plaats bij uitstek om de facility manager en gebouwbeheerder te ontmoeten. Hoe staat het met energiegerelateerde producten en diensten voor facilities?

Editie 2016 van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari plaats in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch. De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheersector. De vakbeurs biedt een breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals recepties en themapresentaties.

Dit jaar organiseert de vakbeurs voor het eerst twintig themadagen. Deze themadagen staan in het teken van kennis- en informatieoverdracht. Daarnaast worden er verschillende themaroutes samengesteld, zodat u veel doelgerichter op zoek kunt gaan naar de standhouders die voor u de juiste informatie hebben. Een van de thema’s is energie, naast duurzaamheid en gebouwbeheer.

Themaroute ‘energie’

Gelet op de werkplekkosten per jaar, is het aandeel daarin voor energie nog geen 5 procent. Toch krijgen energiebesparing en duurzaamheid steeds meer aandacht bij de facility manager. In de themaroute ‘energie’ is van de voorlopige standhouders al een aantal te noemen. Main Energy en Liander zijn aanwezig met het onderwerp energie en energiemanagement. Optivolt en Sunorga Electrical Management bieden oplossingen voor energiebeheer, energiemonitoring en energiebesparing.

Veel aanbieders richten zich op besparen met energiezuinige verlichting, zoals LetsgoLED, Adurolight, Lysno, Retrofix en Total Energy Solutions. Voor het binnenklimaat met een relatie tot energiebesparing zijn Engeltherm, Horos Klimaattechniek en Numan en Kant in de themaroute opgenomen.

Registreer u voor een gratis bezoek aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016.

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer