Circulaire Economie: praktijkcases van bedrijven en overheden

Circulaire Economie: praktijkcases van bedrijven en overheden
PARTNERBIJDRAGE

In 2016 zullen alle ogen gericht zijn op Nederland als EU-voorzitter. Een uitgelezen kans om Nederland Innovatieland en Nederland als circulaire hotspot van de EU te presenteren. Op 2 & 3 februari 2016 vindt dan ook de tweede editie van het Circulaire Economie Congres plaats.

Het circulaire economie congres biedt plaats voor topsprekers, circulaire praktijkcases, bootcamps en een innovation zone. Deze dag is bestemd voor alle stakeholders in de hele waardeketen die (nog) meer willen leren van cases en andere organisaties die zich serieus inzetten voor de circulaire economie. En die ook de strategische noodzaak achter de circulaire economie zien in hun producten, diensten, business-en verdienmodellen.

EnergieMedia, uitgever van EnergieBusiness, is mediapartner van het event.

Met experts als:
* Jacqueline Cramer, bestuurslid Amsterdam Economic Board
* Guido Braam, directeur Circle Economy
* Michel Schuurman, senior programmamanager circulaire economie MVO Nederland
* Ward Mosmuller, Director Public Affairs DSM
* Peter Nieuwenhuizen, RD&I Director Akzo Nobel

Op 3 februari vindt de Masterclass ‘Circulair Inkopen en Aanbesteden’ plaats, speciaal voor inkopers en (chief) procurement managers in het bedrijfsleven en bij overheidsinstellingen.

20% korting voor relaties van EnergieMedia

Als relatie van EnergieMedia ontvangt u 20% korting per dag op de deelnameprijs. Wilt u gebruik maken van het kortingsaanbod, meld u dan aan via deze speciale link of vermeld bovenaan in het kortingscodeveld de code ‘Energiemedia’.