Solar Clarity wint Gouden Gazelle Award

Solar Clarity wint Gouden Gazelle Award

Het bedrijf Solar Clarity heeft in de provincie Noord-Holland de ‘Gouden Gazelle Award’ gewonnen in de categorie ‘midden’ (omzet van 2 miljoen euro tot 30 miljoen euro). De importeur en groothandel van PV materialen uit Weesp heeft de meeste omzetgroei weten te realiseren in de periode 2010 – 2012.

Ondernemersprijs

De FD Gazellen Award wordt georganiseerd door get Financieele Dagblad. Ze bepaalt de winnaar door in de boeken te kijken over de jaren 2010 t/m 2012. De bedrijven die drie achtereenvolgende jaren een groei van minstens 20 procent noteren, mogen zich ‘FD Gazelle’ noemen. De ‘Gouden Gazelle’ is de winnaar van de prijs.

Columnist

Oprichter van Solar Clarity is Peter Desmet, die vaste columnist is bij Energiebusiness.nl. Lees hier een selectie van zijn veelbesproken columns:

Successen met solar

Daar waar enerzijds faillissementen zijn te melden (deze week het bedrijf Energieremmers en drie eerdere faillissementen) in de duurzame energiebranche, zijn er anderzijds successen te melden. Twee solarbedrijven vielen eerder in de prijzen bij de FD Gazellen.

Arends Techniek
Arends Techniek, een installateur van zonnepanelen, heeft de ‘Gouden Gazelle Award’ van Noord-Nederland gewonnen. Het bedrijf heeft in de periode 2010 t/m 2012 de grootste omzetgroei behaald van alle bedrijven in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland.

Nanutech
Nanutech uit Barendrecht, ook een groothandel in PV, eindigde in de provincies Zuid-Holland / Zeeland in de top 3 van ‘categorie klein’.