Het Nationaal Warmte Congres 2015

Het Nationaal Warmte Congres 2015
PARTNERBIJDRAGE

Op 26  november a.s. wordt in Utrecht het Nationaal Warmte Congres georganiseerd. Met de inzet van warmtenetten kan de afhankelijkheid van aardgas teruggedrongen worden.

In de recente ‘Warmtevisie’ van minister Henk Kamp wordt de aandacht gevestigd op warmtenetten. ‘Het aandeel van restwarmtebenutting en duurzame warmte moet in de toekomst aanzienlijk omhoog’. Het ontwikkelen van een warmtevisie past in het doel de afhankelijkheid van aardgas als warmtebron terug te dringen en de energievoorziening te verduurzamen.

 

Een interessante, maar ook intensieve uitdaging voor de warmtesector! Issues als Third Party Access, open netten, financiering en nieuwe marktmodellen staan hoog op de agenda. Deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod tijdens het Nationaal Warmte Congres, hét platform voor alle stakeholders in de warmtesector.

Als relatie van Energiemedia kunt u gebruik maken van een kortingsaanbod. Voor meer informatie over het programma en registratie als deelnemer aan dit congres, klik op Nationaal Warmte Congres 2015.