Genomineerden Jan Terlouw Innovatieprijs 2016 in beeld

Genomineerden Jan Terlouw Innovatieprijs 2016  in beeld

De genomineerden van de Jan Terlouw Innovatieprijs 2016 zijn onlangs bekendgemaakt. Uit meer dan 25 inzendingen heeft de vakjury voor twee categorieën drie innovaties geselecteerd. De genomineerden laten middels een video zien wie ze zijn en wat ze doen.

De Jan Terlouw Innovatieprijs is een initiatief van Stichting Kiemt en wordt dit jaar voor de zesde maal uitgereikt. Met deze prijs wil Kiemt innovaties en nieuwe bedrijvigheid op het gebied van duurzame Energie- en Milieutechnologie, Biobased Economy en Circulaire Economie in Oost- Nederland extra ondersteunen. De hoofdprijs omvat 10.000 euro prijzengeld en ruime media-aandacht. De ambitieprijs omvat 5.000 euro prijzengeld, 5 dagen advies en ondersteuning door Kiemt en gratis huisvesting voor de startup.

Genomineerden Hoofdprijs

Quod Novum met het Airhûs renovatieconcept

Hamwells met de E-Shower

Nijhuis Water Technology met mestverwerkingsconcept GENIAAL

Genomineerden Ambitieprijs

Elestor met de Waterstofbromide flowbatterij

Stexfibers met hennepvezels voor hoogwaardige duurzame textiel

E-Kite met het kite power systeem