NSVV organiseert Lichtcongres Indoor

NSVV organiseert Lichtcongres Indoor

De NSVV organiseert de tweede editie van het lichtcongres indoor op donderdag 15 juni. Hier komt alle informatie over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van binnenverlichting voorbij. Het thema dit jaar is: Licht Verbindt.

De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde houdt in navolging van een outdoor congres nu een tweede indoor lichtcongres. Het lichtcongres begint om 9:00 uur. Op het programma staan vier plenaire sessies en is er een veelzijdig aanbod aan lezingen, presentaties en workshops. Naast het congres is er ook een bedrijvenmarkt in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De onderwerpen van de dag zijn:

 • Licht & Gezondheid; Human Centric Lighting
 • Ontwerpen met daglicht en kunstlicht
 • Lichtontwerp in Nederland
 • Internet of Things – Smartlighting

Interactie

In de domes van de hallen worden actuele thema’s besproken, waarbij de interactiviteit tussen de aanwezige sprekers en het publiek centraal staat. Op deze manier kunnen bezoekers actief meedoen en op de hoogte worden gebracht van de meest recente ontwikkelingen. De onderwerpen van de domesessies zijn:

 • Sportverlichting
 • Daglicht in relatie tot het Bouwbesluit
 • BREEAM
 • Hospitality en retail
 • Human Centric Lighting
 • Behoudfactor (L&B getallen)
 • Flikker
 • Noodverlichting

Op de bedrijvenmarkt kan er daarnaast genetwerkt geworden met lichtprofessionals uit de indoor-markt.

Aanmelden voor het congres kan op de website.