GreenTech Week 2017 van 7 tot en met 13 oktober

GreenTech Week 2017 van 7 tot en met 13 oktober

Van zaterdag 7 tot en met vrijdag 13 oktober vindt in Oost-Nederland de GreenTech Week plaats. Verschillende bedrijven en instellingen organiseren tijdens deze week activiteiten gericht op innovatieve en duurzame technieken; van congressen en lunchsessies tot bijeenkomsten en workshops.

Persbericht – Evenementen organiseren tijdens de GreenTech Week biedt organisaties de mogelijkheid zichzelf te laten zien en nieuwe zakenpartners te vinden. Om de duurzaamheid verder te professionaliseren, bundelen organisaties in Oost-Nederland tijdens de GreenTech Week al hun GreenTech evenementen. Ze laten elkaar zien waar ze mee bezig zijn en ervaren zo hoe bijzonder de GreenTech wereld is. Door juist met elkaar in deze week op te trekken, vergroten ze de kans op het ontstaan van nieuwe contacten of samenwerkingen en op het uitwisselen van kennis met iedereen die actief is binnen energietransitie, energietechnologie en bio-based of circulaire economie.

Samenwerken in de GreenTech Week

De GreenTech Week is in het leven geroepen om bedrijven en organisaties in het huidige veranderende tijdperk te stimuleren om van richting te veranderen: door de technologische vooruitgang van meer groene groei. Doel is om ondernemers, overheid en kennisinstellingen te ondersteunen bij het opzetten van duurzame projecten en nieuwe businessmodellen om groener te produceren, in te kopen, financieren en organiseren. Samenwerking en kennisuitwisseling tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden zijn tijdens deze week dan ook de sleutel tot succes.

Initiatiefnemers

De GreenTech Week is een initiatief van: Stichting Kiemt, VNO-NCW Midden, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Wageningen University and Research. Daarnaast haken diverse partijen in de regio aan als sponsor of partner.

Organiseert u als Gelderse, groene organisatie een evenement of activiteit dat past binnen het GreenTech Week concept? Meld het evenement of de activiteit dan nu aan op www.greentechweek.nl/meedoen.