Met 1,5 kW een woning verwarmen

Met 1,5 kW een woning verwarmen
PARTNERBIJDRAGE

Met de Ecolution ventilatiewarmtepompen van Inventum is het mogelijk een woning te verwarmen met 1,5 kW: een doorbraak in energiebesparing. De Ecolution levert de basislast, de naverwarmer het piekvermogen. Als bronwarmte gebruikt de Ecolution de warme ventilatielucht uit de woning.

Energiebesparende toepassingen bestaande bouw -en nieuwbouw

De Ecolution Combi 50 of Solo CV komt in plaats van de mechanische ventilatiebox en vormt samen met de hr-ketel een hybride installatie. Er kunnen door de Ecolution meerdere functies worden uitgevoerd. De Solo CV draagt zorg voor het mechanisch ventileren en levert door middel van de warmtepompfunctie warmte voor het verwarmingssysteem. De Combi 50 ventileert mechanisch, levert warmte voor de cv en draagt bij aan het opwekken van warm tapwater.

All E-woningen met de Ecolution

De Ecolution All Electric is een combinatie van de Ecolution Solo of Combi 50, elektrisch naverwarmer 2–6 KW en de EDR boiler 80L. Deze combinatie is bedoeld voor nieuwbouwwoningen en energetisch gerenoveerde woningen, waarbij de primaire warmtelast voor verwarmen is gedaald tot onder de 15.000 Mj. De Ecolution All Electric is een totaaloplossing voor ventilatie, warmte en warm water. Het is een uitstekende, eenvoudige en relatief goedkope oplossing voor de nieuwe woningen zonder gas.

Bezoek Inventum op Vakbeurs Energie. Ook exposant worden? Neem contact op voor meer informatie.

Bron: Vakbeurs Energie