Meer met bodemenergie op Bodemenergie Paviljoen

Meer met bodemenergie op Bodemenergie Paviljoen
PARTNERBIJDRAGE

De positie van bodemenergie binnen de gebouwde omgeving wordt steeds belangrijker. Op de Vakbeurs Energie wordt daarom een speciaal Bodemenergie Paviljoen ingericht.

Persbericht –  In een tijd waar energietransitie centraal staat en belangrijke keuzes gemaakt moeten worden die leiden tot duurzame oplossingen op het gebied van energiegebruik en CO2-reductie, wordt de positie van bodemenergie binnen de gebouwde omgeving steeds belangrijker. Ook dit jaar zal BodemenergieNL weer nadrukkelijk aanwezig zijn op Vakbeurs Energie in Den Bosch.

Om te zorgen dat de markt kennis kan nemen van alles wat zich rond bodemenergie afspeelt en daarin de juiste keuzes kan maken, organiseert brancheorganisatie BodemenergieNL, dit jaar samen met een aantal leden, het Bodemenergie Paviljoen.

Hier zal de beursbezoeker, van initiatiefnemer tot gebruiker van (bodem)energiesystemen, de nodige informatie kunnen vinden die bij het realiseren van bodemenergiesystemen van belang is.

BodemenergieNL

Brancheorganisatie BodemenergieNL is hier samen met Kuijpers Ecopartners, Rensen Regeltechniek, Van Harlingen Grondwater Management (VHGM) en Duratherm op de beursvloer aanwezig. Ook wordt er tijdens de beursdagen in het Energietheater een serie lezingen georganiseerd. Hier kan de beursbezoeker zich onder het motto: ‘Bodemenergie = Energiebesparen’ laten informeren over actuele ontwikkelingen die binnen de diverse aandachtsgebieden rond bodemenergie van belang zijn.

Brancheorganisatie BodemenergieNL verbindt, ontsluit en stimuleert de deskundigheid van Nederlandse professionals bij ondernemingen, bedrijven en andere organisaties die actief zijn in de bodemenergie-sector. De vereniging bundelt de diverse vormen van bodemenergie (bodemwarmtewisselaars, ondergrondse energieopslag, etc.) en maakt zich als collectief sterk voor een verantwoorde groei en kwalitatief goede toepassing van bodemenergiesystemen.

Bodemenergie-Paviljoen

Op de Energiebeurs 2017 presenteert BodemenergieNL zich samen met een viertal van haar leden te weten:

  • Kuijpers Ecopartners
  • Van Harlingen Grondwater Management (VHGM)
  • Rensen Regeltechniek
  • Duratherm Nederland

 

Elk van de partijen kent haar eigen specialisme binnen het werkveld van Bodemenergie. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat het Bodemenergie-paviljoen bij uitstek de plaats op de beurs is waar de kansen en mogelijkheden van Bodemenergie optimaal naar voren komen.

Workshops Bodemenergie

BodemenergieNL organiseert dagelijks in het Theater Opwekken in hal 5, van 11:15 uur tot 12:30 uur een drietal lezingen met de volgende onderwerpen:

1. Bodemenergie, onmisbare schakel in de energietransitie

2. Bodemenergie, lessen uit de praktijk (met praktijkvoorbeelden)

3. Kansen voor Bodemenergie in de bestaande bouw.

Wij ontmoeten u graag in het Bodemenergie-paviljoen in hal 5. Regel nu een gratis toegangskaart!

Bron: Vakbeurs Energie